YEŞİM ÖZGEN - OKUL MÜDÜRÜ

YEŞİM ÖZGEN - OKUL MÜDÜRÜ

 

 YEŞİM ÖZGEN

1972 tarihinde Çanakkale’nin Çardak Beldesinde dünyaya gelmiştir. İlköğretim, ortaöğretim ve lise öğrenimlerini Çanakkale’de tamamlamıştır. Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümünden 1994 yılında mezun olmuştur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Anabilim Dalı Muhasebe ve Finansman Bilim Dalında yüksek lisans (1998) yapmıştır.

1989 yılındaözel sektörde muhasebe departmanında çalışmış; 1995 yılında Ezine ve Bayramiç Meslek Yüksek Okullarında muhasebe, turizm ekonomisi ve turizm işletmesi alanlarında dersler vermiştir. 1997 yılında öğretmenlik mesleğine sınıf öğretmeni olarak Ağrı’da başlamıştır. Zonguldak, Balıkesir, İstanbul illerinde görev yapmıştır.

2003 yılında müdür yardımcısı olarak kadroya geçmiştir. Müdür vekilliği yapmıştır. 2012 yılında alan değişikliği yaparak muhasebe ve finansman öğretmeni olarak çalışmıştır. Balıkesir’in çeşitli ilçelerinde uzun yıllar koordinatör müdür yardımcısı olarak çalıştıktan sonra İstanbul’a atanmıştır. 3 Eylül 2021 tarihinde Ayhan Arı Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne okul müdürü olarak atanmıştır.

Anadolu Üniversitesi Tarih Bölümünü (2018) bitirmiştir. Yine Anadolu Üniversitesi Adalet Bölümünü 2020 yılında bitirmiştir. Kocaeli Üniversitesi Kartepe Turizm Meslek Yüksek Okulu Turist Rehberliği Bölümünü birincilikle (2020) tamamlamıştır. Karabük Üniversitesi Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Bölümüne devam etmektedir. Halkoyunlarında oyunlar sergilemiş, el sanatları ile uğraşmış, Atatürk Üniversitesi’nin hentbol takımında profesyonel olarak hentbol oynamıştır. 2006 yılında MEB’ de başladığı İzci Liderliği’ne Türkiye İzcilik Federasyonuna geçerek devam  etmiştir. Ud çalmakta olup Türk Sanat ve Türk Tasavvuf Musikisi ile ilgilenmektedir. Evli ve üç çocuk annesidir.

 

(212) 693 5365 (212) 693 5366 Eposta